Intelligens tippek a még okosabb személyes fejlődéshez

Intelligens tippek a még okosabb személyes fejlődéshez

Az önsegélyezés világában rengeteg nagyszerű erőforrás áll rendelkezésre az önhöz hasonló emberek számára, akik szeretnének javítani az életükön. Számos program, e-útmutató, könyv, videó és egyéb forrás áll rendelkezésre. Ez a tippcsomag a legjobb tanácsokat tartalmazza, amelyek segítenek abban, hogy pozitív változásokat hozzon az életében.

Javítsa hangulatát étellel. Egyen bonyolultabb szénhidrátokat a szorongás enyhítésére. Az éberség növelése érdekében adjon hozzá több fehérjét és esszenciális zsírsavakban gazdag ételeket. A fehér hal és a lazac erre kiváló ételek. A hangulat feldobásához adjon hozzá olyan ételeket, mint a pulyka, a saláta és a lazac, hogy előnyös legyen a fehérje és a természetben előforduló triptofán.

Az erő kereső értékelés elvégzése az egyik legjobb módja annak, hogy megértsük, mennyire érti erősségeit és gyengeségi területeit. Ez a fajta értékelés biztosítja Önt az első öt erőssége számára, amelyeket aztán beépíthet a mindennapi életébe, és alkalmazhatja mind a személyes, mind a szakmai életében.

A siker érdekében ne halogassa. A halogatás kihagyott lehetőségeket eredményez, ha ma befejezi a feladatot, akkor azonnal folytathatja a következő feladatot. Ez a megközelítés valójában csökkenti a stresszt, mivel nem kell az utolsó pillanatban rohannia, hogy minden projektjét megvalósítsa.

Ha stresszesnek érzi magát, ne feledje, hogy az Ön kezében van, hogy ne reagáljon túlságosan azokba a helyzetekbe, amelyekbe kerül. Ha kívülálló lenne, azt vizsgálná, hogy mit érezne a helyzetben, vagy hogyan látja a dolgokat egy vagy öt év múlva. Ha ezekkel a megfogalmazásokkal gondolkodik, akkor újragondolhatja nézeteit.

Mutassa meg kilátásainak, hogy testtartásával és viselkedésével irányít. Ha gyenge lesz, nem fog bizalmat kelteni kilátásaiban. Ez a klasszikus eset: "hamisítsa, amíg elkészíti". Ne felejtse el használni a felső vonalát segítségként, ha a feje fölé kerül.

Manikűrözze a körmöket! A tiszta és ápolt körmök az énkép elengedhetetlen részét képezik. Ezek is fontos részei a nyilvános megjelenésnek. A körmök olyasmik, amiket társai és munkatársai biztosan látni fognak. Ki gondolná azt, hogy valódi felelősséget adjon valakinek, akinek a körmei csak rágcsálva lettek?

Dobja ki a negatív belső párbeszédet. Oktalanul döntött? Esetleg. Ettől lesz bölcs ember, aki minden tévedés után megérdemel egy szellemi ostorozást? Határozottan nem. Keresse meg a humort, a bölcsességet és a tudást, amely bármely hibájából kiolvasható, legyen az jelentősebb vagy kisebb.

Ha orvosilag túlsúlyosnak tekintik, fontolja meg, hogy elfogadható és egészséges eszközökkel törekszik a fogyásra. Még a legkisebb súlycsökkenésnek is ereje van ahhoz, hogy magabiztosabban és kényelmesebben érezze magát a testében, inspirálja a további fejlődésre, és motivált legyen, hogy teljes egészében kövesse az egészséges új rutinját.

Legyen tudatában annak, ami a legrosszabbat hozza ki önből, és változtassa meg. Lehet, hogy csak akkor dohányzik, ha szünetet tart a munkahelyén. Talán a szomszédja mindig arra inspirálja, hogy reggel halogassa az első dolgot azzal, hogy megosztja a pletykákat a kerítésen. Természetesen nem szüntetheti meg a szüneteket vagy a szomszédot, de megváltoztathatja, hogyan reagál mindegyikre.

Miután elolvasta ezeket a tippeket, elkezdheti megérteni, mi szükséges ahhoz, hogy segítsen Önnek egy jobb életet élni. Sok információ áll rendelkezésre, és tudnia kell, hogyan kell alkalmazni. Ezt szem előtt tartva finomíthatja saját módszereit, stratégiáit és céljait, hogy boldogabban és egészségesebben élhessen.