Maradjon biztonságban, és takarítson meg pénzt online vásárlás közben

Maradjon biztonságban, és takarítson meg pénzt online vásárlás közben

A vásárlás nagy forradalmon ment keresztül az elmúlt tíz évben. Egyre többen vásárolnak az interneten. Több lehetőséget találnak az akciókban és olyan termékeket, amelyekről álmodni is tudtak volna, hogy elérhetők lesznek. Ha többet szeretne megtudni az online vásárlásról, olvassa el ezt a cikket.

Egy nagyszerű módja annak, hogy biztonságban tudjon maradni az online vásárlás során, ha elkerüli az e-mailben elküldött webcímekre való kattintást. Ha e-mailt vár egy cégtől, menjen a tényleges webhelyre, és ne kattintson egyetlen hivatkozásra sem. A törvényes vállalkozások nem küldenek e-maileket személyes adatok vagy fiókadatok megadását kérve.

Mielőtt új online kereskedőtől vásárolna, kutasson utána. Tekintse meg más ügyfelek online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan tételeket, mint például az ügyfélszolgálat, a szállítás és a vásárlás általános élménye. Azt is ellenőrizheti a BBB-nél, hogy van-e vitája, és hogy a vitákat szakszerűen megoldották-e. Próbálja felvenni a kapcsolatot a céggel e-mailben és telefonszámon keresztül, ha azt közzéteszik, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárolna.

Tartsa szemmel fiókját, amikor online vásárol, és győződjön meg arról, hogy minden terhelés folyamatosan emelkedik. Bár egy olyan cég, mint az Amazon.com, minden bizonnyal megérdemli a bizalmát, ők is követhetnek el hibákat. Mivel szinte minden teljesen automatizált, nem kell sok tizedes vagy nulla ahhoz, hogy hatalmas változást hozzon a rendelésben!

Legyen óvatos, hová adja meg hitelkártyaadatait. Amikor online vásárol, mindig használjon biztonságos webhelyeket. Ezek olyan webhelyek, amelyek lépéseket tettek az Ön értékes információinak védelme érdekében. A biztonságos webhely HTTPS-sel kezdődik a szabványos HTTP helyett. A használt böngészőtől függően egy zárolt ikon is megjelenik a címben vagy az állapotsorban.

Ne felejtse el figyelembe venni nemcsak a tétel tényleges költségét, hanem azt is, hogy mennyit kell fizetni a szállításért. Egy cikk néhány dollárral többe kerülhet egy oldalon, de ha ingyenes szállítást kínálnak, akkor összességében olcsóbb lehet. Ha a szállítási árak nincsenek előre feltüntetve, a fizetési folyamat megkezdésével ellenőrizheti azokat. A szállítási költség a megrendelés befejezése előtt megjelenik.

A termék vásárlása előtt figyelmesen olvassa el a termékoldalt. Tekintse meg az összes részletet, a mérettől a színig, és győződjön meg arról, hogy az Ön által keresett. Ne feledje, hogy az online termékfotók nem feltétlenül tükrözik pontosan azt, amit vásárol.

Néha úgy kaphatja meg a legjobb ajánlatokat, ha közvetlenül a gyártótól vásárol. Ez nemcsak nyugalmat biztosít Önnek, amikor közvetlenül a forrástól vásárol, de sok gyártó kedvezményeket és kuponokat kínál, amelyeket felhasználhat vagy beszerezhet olyan kiskereskedőknél, mint a Walmart, az Amazon vagy a Target.

Amikor elmegyünk a boltba vásárolni egy terméket, gyakran néhány impulzusvásárlással is kilépünk. Ezek a tételek gyorsan összeadódnak, és megterhelhetik bankszámláját! A dolgok online vásárlása kiváló módja annak, hogy csökkentse az impulzusvásárlások számát.

A legtöbb hitelkártya azonosítási lopás elleni védelmi programot kínál. Ezért, ha online vásárol, csak hitelkártyáját használja a vásárláshoz. Ha valaha olyan terhelés jelenik meg, amely miatt aggódik, a hitelkártya társaság kivizsgálja az ügyet. A betéti kártyák sokkal kockázatosabbak, és ezeket kerülni kell.

Mint láthatja, az online vásárlással sok pénzt takaríthat meg. A fellelhető termékek széles választéka egyetlen kiskereskedelmi csatornatípushoz sem hasonlítható. Ha legközelebb vásárolnia kell valamit, emlékezzen a cikkben található tippekre. Biztosan a legjobb áron találja meg, amit keres.

posca filc,uniball toll,uni toll,posca marker,papírvágógép,zselés toll

 

3. posca filc 

4. uniball toll

5. uni toll

6. posca marker

7. papírvágógép

8. zselés toll 

posca filc,uniball toll,uni toll,posca marker,papírvágógép,zselés toll