Tippek jobb és boldogabb emberhez

Tippek jobb és boldogabb emberhez

A gyenge személyes fejlődés negatívan érintheti Önt mind fizikailag, mind érzelmileg. Sokat kell kutatnia, hogy ne lehessen depressziós, ha nem éri el azonnal céljait. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, amelyek segítenek a személyes fejlesztési terv kidolgozásában.

Mielőtt egyetlen lépést tehetne az önfejlesztés és a siker útján, el kell fogadnia a felelősséget. Ön és egyedül ön hibáztathatja kudarcait, és egyedül ön tud változtatni a siker eléréséhez. Kicsit kemény szeretetet kell adnia magának. Emlékeztesse magát, hogy senki nem fogja ezüsttálcán átadni a tökéletes életét. Ezt szem előtt tartva hajtsa végre álmait, és vegyen elismerést sikereiért!

Gyakorolja az önzetlenség művészetét. Amikor segít másoknak, elkezdi észrevenni a valódi, gondoskodó önmagát azzal, hogy törődik másokkal és kevésbé koncentrál magára. Segíteni valakinek, aki rászorul, az egyik legjobb stresszoldó, és amikor feláldoz magából valamit, hogy segítsen egy másiknak, elkezdi megvalósítani teljes önmagát.

Mint bármilyen más cél esetén, próbáljon meg ütemezni egy edzést. A jó heti menetrend jó úton tarthatja Önt, és megakadályozhatja, hogy elfelejtse vagy át kell ütemeznie a heti rutinját. Ez egyben nagyszerű módja annak, hogy motivált maradjon, és elérje fitnesz és fogyás céljait.

Azonosítsa az élete rossz értékeit. A rendszerszintű és intézményi elfogultság oda vezethet bennünket, hogy a hibás dolgokat internalizáljuk, ezért a legjobb, ha a hiedelem rendszerében felmerülő hibákat orvosoljuk a személyes fejlődés útján. Minél jobban megérti meggyőződése alapját, annál jobban fogja érezni magát, ha betartja.

Ha a "világa" rendben tartásáról van szó, annak tartalmaznia kell a pénztárcáját is. Az emberek sok felesleges dolgot helyeznek a pénztárcájukba, ami szinte lehetetlenné teszi a szükséges keresést. Először próbáljon meg egy kisebb pénztárcát használni. Próbálja meg tartani a felhalmozódott szeméttől. Ezenkívül rendszeresen nézze át, hogy tiszta maradjon.

Ha nehéz problémával szembesül az életében, ne féljen egy csoporthoz fordulni. Számos olyan csoport áll rendelkezésre, amelyek szinte minden küzdelemben segíthetnek, amellyel az egyén szembesül. A csoportok hasonló gondolkodású egyének támogatási rendszerét biztosítják. Növelik sikerélményeit, és másokat adnak önnek, akiknek adhatja magát.

Készítsen listákat, listákat és további listákat! A listák megkönnyítik a cselekvést. Felszabadítják az időt a fontosabb ügyekkel kapcsolatban. Utazik? Már rendelkeznie kell egy listával arról, hogy mit kell tennie. Munkahelyen tart előadást? Legyen kéznél egy lista arról, hogy milyen kijelzőkkel kell rendelkeznie.

Mondja el a szavait! Ne tartozzon azon emberek közé, akik egy csoport szélén állnak, és órákon át beszélgetnek, és senki sem veszi észre, hogy ott van! Óvatosan válassza ki szavait, és beszéljen világosan, hogy mindenki megértse. Csak akkor lehet megbecsülni, ha meghallják és megértik!

Ha nehezen tud megbirkózni a depresszió következményeivel, békét és útmutatást kaphat a depresszió támogató csoportjához való csatlakozásból. Néha barátaink és családtagjaink nem értik, hogy a depresszió milyen hatással lehet ránk; Egy támogató csoport elérése lehetővé teszi, hogy támogatást nyerjen azoktól, akik ugyanazon dolgokon mennek keresztül, mint ön.

A gyenge személyes fejlődés nagyon zavaró lehet, de némi munkával és némi türelemmel legyőzheti. Ehhez csak kutatásra, munkára és a tennivalók tervezésére van szükség, hogy jobban megközelíthesse. Tegyen meg magának egy szívességet, és próbálja ki a fenti tippeket személyes fejlődésének elősegítéséhez.