Az iPhone megfelelő használatának megértése

Az iPhone megfelelő használatának megértése

Az iPhone-ok annyit tehetnek, hogy minden adata egy helyen maradjon, ha tudja, hogyan kell megfelelően használni, de a legtöbb ember nem. Ha tisztában van azzal, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket megtudhat a telefonjáról, akkor jó helyre került.

Most ejtette le vadonatúj iPhone-ját a mosogatóba vagy a tóba? Ne aggódjon! Ne kapcsolja be a telefont. Ehelyett enyhén törölje szárazra, amennyire csak tudja. Ne használjon hajszárítót. Ezután tegye a telefont egy kis rizzsel töltött, kis zsákba, és hagyja egy éjszakán át ülni. A rizs felszívja a benne maradt vizet.

Készítsen képernyőképet iPhone-ján. Készítsen egy képet a képernyőről? Gyorsan lenyomhatja egyszerre a Kezdőlap gombot és az Alvás / Ébresztés gombot, majd felengedheti. Hallania kell a kamera hangját. Ez elkészíti a képernyőn megjelenő képeket, és megtalálható a képfájlban.

Van egy egyszerű módszer a sok szöveg törlésére, amikor gépel az iPhone készülékén. Kezdésként tartsa lenyomva a törlés gombot. Betűről betűre kezdi törölni a szavakat, majd szóról szóra. Ha lenyomva tartja a gombot, akkor sokkal gyorsabban törölhet mindent a képernyőről.

Az iPhone fantasztikus tulajdonsága, hogy sokoldalú forrásként szolgálhat az összes zenei igényhez. Nem csak iPod-ként funkcionálhat, hanem megkönnyítheti tetszőleges számú testreszabható zenei alkalmazás és streaming rádióállomás élvezetét. Ezeknek a lehetőségeknek a megismerésével soha többé nem kell kedvenc dalai nélkül maradnia.

Szeretett volna már lejátszási listát készíteni, amikor éppen nincs a számítógépe mellett? Nos, most megnyithatja a zenei alkalmazást, és kattintson a "Lejátszási lista hozzáadása" gombra. Ezután nevet adhat neki. Ezt követően rákattinthat egyes dalokra, albumokra vagy előadókra, hogy felvegye őket az új lejátszási listára.

Rosszul van a bosszantó "szavak javaslata" miatt, amikor szöveget vagy e-mailt próbál beírni az iPhone készülékére? Ez a probléma könnyen megoldható. Ha van olyan javaslat, amelyet nem szeretne elfogadni, egyszerűen érintse meg a szó végén található kis "X" -t.

Mielőtt elaltatná iPhone készülékét, nyomja meg a kezdőlap gombot. Ez biztosítja, hogy minden alkalmazás ki legyen kapcsolva, és ezáltal megtakaríthatja az akkumulátor élettartamát. Ha egyszerűen alvó állapotba helyezi a telefont, anélkül, hogy otthon nyomja meg, előfordulhat, hogy néhány alkalmazás fut a háttérben, és lerövidíti az akkumulátor élettartamát.

Tartalomkorlátozásokat próbál beállítani az iPhone készülékén? Ezt megteheti bizonyos alkalmazásoknál, például kifejezett zenéhez vagy a YouTube-hozzáférés kikapcsolásához. Ezt úgy teheti meg, hogy megnyitja az Általános lehetőséget, majd megérinti a korlátozásokat. Írja be a jelszavát, és a kiválasztott tartalom korlátozva lesz. Ez nagyszerű dolog, amikor megpróbálja megvédeni gyermekeit az iPhone használatával kapcsolatban.

A következetes hozzáférés fenntartása érdekében kapcsolja össze személyes és üzleti e-mail fiókját a telefonnal. Ez lehetővé teszi az e-mailek azonnali megtekintését. Ha akar, megcímkézhet egy vagy több fiókot.

Amint azt a cikk elején elmondtuk, az iphone-ok szinte végtelen sok olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az összes információ egy helyen történő tárolását. Most, hogy elolvasta az egész cikket, tudja, hogy mindössze annyit kell tennie, hogy felhasználja a fenti tippeket, hogy többet hozzon ki a telefonjából.