Egyszerű tippek a Wordpress megértéséhez

Egyszerű tippek a Wordpress megértéséhez

 

Megszabadító blog létrehozása, ahol megoszthatja ötleteit a világgal. Ezért a WordPress hihetetlenül népszerű lehetőség az összes leírás bloggerének. Folytassa a fantasztikus útmutatást, hogyan lehet még többet kihozni a WordPressből.

Javítsa a lábléc megjelenését és stílusát a Wordpress webhelyén. Ez nagyon fontos, mivel ez az első dolog, amelyet a néző látni fog. Adjon hozzá egy rövid életrajzot, amely tartalmazza az összes részletet vagy fontos linket, amelyek ahhoz kapcsolódnak, amire át akar lépni.

Készítsen intelligens URL-eket! Ne használjon sok kulcsszót az URL-ben, és tartsa az egészet egyszerűen és érthetően. Kerülje a túlzott szóbeszédet. Okos permalinkeket szeretne létrehozni, amelyek könnyen áttekinthetők és könnyen érthetők. Ez elősegíti, hogy blogod felhasználóbarátabb és érthetőbb legyen.

A tiszta állandó link megkönnyíti a hosszú címekkel ellátott blogok közzétételét. A rendkívül hosszú URL-ek általában túlságosan leíró címekből állnak. Inkább keressen kulcsszavakat a hosszú URL-ben, és hozzon létre rövidebb állandó linket erre.

Használja az Alt-ot és a címet. Így szöveget adhat hozzá a hozzászólásokhoz. Az ilyen területek lehetőséget adnak további SEO kifejezések hozzáadására, és megmutatják, hogy azok a nézők, akik nem engedélyeztek képeket, látják, mi hiányzik.

Sokan válaszolnak a videoblogokra, ezért fontolja meg ezt a lehetőséget. A videoblog nem csak egyre népszerűbbé válik, hanem sokkal könnyebben használható is. A WordPress jelenlegi verziójában megkönnyíti a videoblog használatát. Ez valóban növeli a forgalmat, ha vonzza azokat, akik kevésbé hajlamosak az olvasásra.

Amint elkezdi észrevételeit fűzni hozzászólásaihoz, fontolja meg, hogy engedélyezzék az emberek avatárral történő hozzászólást. Segít webhelyén úgy érezni, mint egy nagyobb közösség, és csak egy percet vesz igénybe. Egyszerűen lépjen az irányítópult beállítási területére, majd kattintson a "beszélgetés" elemre. Az avatárok engedélyezéséhez ott kell látnia a lehetőséget.

Helyezzen be egy szociális megosztási plugin-t a WordPress blogjába. A közösségi média integrálása a blogodba nagy örömmel jár a forgalom szempontjából. A felhasználók azonnal megoszthatják cikkét a Facebookon, a Twitteren és más közösségi média oldalakon keresztül. Keressen egy bővítményt, amely lehetővé teszi a kedvelést és a megosztást, mivel mindkettő előnyös lesz.

Fontolja meg a jelszókezelő használatát. Fontos a biztonságos jelszó kiválasztása a blogjához. Fontos, hogy a jelszavát nehéz kitalálni, és rendszeresen megváltoztassa. Sajnos egy nehezen feltörhető jelszó ugyanolyan nehéz lehet az Ön számára, hogy emlékezzen. A jelszókezelők véletlenszerűen generálhatják és nyomon követhetik a jelszavakat.

Biztonsági másolat készítése a blogodról. Ezt rendszeresen kell elvégezni. Vegyünk egy plugint, például az Xcloner. Feltétlenül készítsen biztonsági másolatot blogjára több helyről. Szörnyű lenne elveszíteni az egész blogod.

Csatlakoztassa a hozzászólásokat a belső összekötő bővítményhez. Ez segít az olvasóknak megtalálni a kívánt tartalmat. Az ilyen típusú bővítmények számos linket adnak hozzá minden bejegyzés végére, attól függően, hogy a bejegyzés címkéi mennyire relevánsak az Ön webhelyén.

Ha megnyitotta a Wordpress blogját a hozzászólásokhoz, feltétlenül figyelje meg és moderálja a megjegyzéseket. Nem szeretné, hogy a blogjában olyan nem megfelelő megjegyzések jelenjenek meg, amelyek sértőek lehetnek az olvasók számára. A bejövő megjegyzések moderálásakor törölheti a levélszemét és minden olyan tartalmat, amelyet nem szeretne megjeleníteni az olvasók számára.

Nem csoda, hogy a blogolás miért olyan népszerű, mint ma. Nagyon elképesztő látni, hogy a szavai milyen nagy hatással lehetnek az emberekre szerte a világon. Amikor a cikkből megtanultakat alkalmazza, a WordPress segítséget nyújthat Önnek a kifejezésében.