Nagyszerű információ mindenkinek, aki többet szeretne megtudni a masszázsról

Nagyszerű információ mindenkinek, aki többet szeretne megtudni a masszázsról

 

A masszázs az egyik legjobb módja a kikapcsolódásnak. De ahhoz, hogy az ember valóban élvezhesse a masszázs előnyeit, van néhány dolog, amit tudnod kell. A következő cikkben olyan tippeket kapnak, amelyek biztosítják, hogy a masszázsokkal kapcsolatos tapasztalatok pozitívak legyenek.

Használja az illatos gyertyákat, amikor masszázst ad. Egy szép gyertya megteremti a megfelelő hangulatot, és gyengéd aromaterápiát biztosít. Ezek a tényezők nagyszerű környezetet biztosítanak.

Szabályozza a légzést masszázs közben. Nem szokatlan, hogy masszázs közben szorongást vagy szorongást érez, különösen akkor, ha újak vagyunk. Ne feledje, hogy biztonságos környezetben vagy szakemberrel foglalkozik. Nem lesz képes pihenni, ha a légzés nem normális.

Ha jó masszőrré akarsz válni, meg kell értened, hogy időbe telik, hogy jó lesz belőle. Kezdjük azzal, hogy masszírozzuk az embereket, akiket szeretnél, és kérj visszajelzést arról, hogyan csinálsz. Miután dolgozott néhány emberrel, dolgozhat a partnerével.

Ha romantikus masszázst ad a partnerének, fontolja meg a szoba gyertyákkal való megvilágítását. A gyertyák csak a megfelelő mennyiségű fényt biztosítják, így láthatjuk, hogy mit csinálsz, miközben lehetővé teszi a partnered pihenését. Ők is nagyon romantikusak, és kölcsönözhetik azt az érzést, amit a pillanatban megpróbál létrehozni.

A masszázs megkezdése előtt tájékoztassa a masszázs terapeutáját az összes problémás területről. Ha nem, akkor a masszázsidő felét pazarolhatja olyan területeken, ahol sokkal kevesebb munka szükséges, hogy jól érezze magát! Ez a kommunikáció a terapeuta számára cselekvési tervet ad a korlátozott ideig, ameddig rendelkezésre áll.

A gyomor masszírozása segíthet az emésztésben és a gyomorfájdalmakban. Ha csak egy nagy étele volt, helyezze mindkét kezét a hasára, és dörzsölje az óramutató járásával megegyező irányba. Figyelembe kell venni a kényelmi szint javulását. Győződjön meg róla, hogy olyan gyengéd, mint te. Kerülje a gyomor nagy nyomását, amíg az emésztés befejeződött.

Ne tartsa magát magának, ha kényelmetlen érzést tapasztal a mély szöveti masszázs során. Hagyja, hogy a masszőr tudja, hogy fájdalmat vagy kellemetlen érzést érez. A masszázsterapeutának tudnia kell, mikor bántanak téged, hogy ne sérüljenek meg.

Vegyen részt egy párbeszédben, amikor masszázst ad. Ez azért fontos, mert nem csak azt szeretné tudni, hogy helyes-e a dolgok, hanem ha a személy kényelmes vagy nem. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjuk, hogy nyomást gyakorol-e, mivel nem akarod bántani őket, vagy semmit sem érzenek.

A megbeszélés kezdetén a relaxáció egyik legjobb módja egy masszázs. Fontos azonban, hogy bizonyos dolgokat tudjon meg, mielőtt igazán élvezheted. Ha a cikkben megadott tippeket használja, hamarosan meglátja, miért élvezik a több millió ember masszázst.