Egyszerűsítse a web tervezést ezekkel a nagyszerű ötletekkel

Egyszerűsítse a web tervezést ezekkel a nagyszerű ötletekkel

 

Annak ellenére, hogy sokan tudnak valamit a webes tervezésről, gyakran elégedetlenek a mobilalkalmazások és a mobil ügyfelek számára létrehozott webhelyek létrehozásában. Ha ez egy ismerős probléma, nézd meg ezeket a hasznos webdesign tippeket. Ez a tanács releváns és naprakész.

Győződjön meg róla, hogy a weboldalai nem túl hosszúak. Csak egy esélyt kap az első benyomás megszerzésére, és ha a legfontosabb tartalma "a hajtás alatt" van, előfordulhat, hogy nem is olvasható. Ha sok kapcsolódó tartalommal kell együtt maradnia, fontolja meg, hogy szétválasztja azokat szekciókba, és hozzáadjon linkeket az egyes szakaszokhoz.

Ne hagyja, hogy a webhelyen elavult tartalom elavuljon. Ha az a oldal, amelyre a néző rákattint, valamit, ami egy évvel ezelőtt történt, csak elolvasott egy olvasót. Az olvasók a jelenlegi információkat akarják, és biztonságban akarnak érezni magukat egy olyan cégnél, amely a dolgok tetején van. A tartalom áttekintése, frissítése és törlése természetesen.

Amíg lehet, hogy sok csengőt és sípot ad hozzá a webhelyéhez, a villogó grafika, a hangos zene és a neon színek csak elterelik a webhelyének célját. Azok a látogatók, akiket túl sok látnivaló és hang bombáztak, talán hajlamosak elhagyni a webhelyet, mielőtt még a böngészést is elkezdenék. A színek egyszerűek maradnak, és a releváns tartalom és a weblaptervezés győztes lesz.

Ha azt szeretné, hogy a webhely látogatói minél több időt költenek a webhelyére, a szöveg könnyen olvashatóvá válik. Az egyik leggyakoribb tervezési hiba a minták vagy a sötét színek grafikus hátterének használata; kombináljon egyformán sötét szöveggel, és van egy receptje a katasztrófának. Hacsak a szöveg világos és könnyen olvasható, a webhely nem lesz sikeres.

Használjon ingyenes szoftvert saját webhelyének beállításához. Míg sokan azt mondják, hogy ez a drága szoftver, ami különbséget tesz a webhelyén, azonban vannak olyan szabad lehetőségek, amelyek majdnem annyit kínálnak. Csak egy kis internetes keresést kell tennie annak érdekében, hogy olyan ingyenes eszközöket találjon, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek.

Győződjön meg róla, hogy a cég logója jól megtervezett és jól látható a webhely minden oldalán. Az Ön logója kulcsfontosságú eleme a márkának, és az első olyan dolognak kell lennie, amit az emberek látnak, amikor eljutnak a webhelyére. Ha nem találsz jó ötletet egy logóra, akkor olyan tervező cégek találhatók, amelyek viszonylag alacsony költséggel teszik Önt.

Győződjön meg róla, hogy a felhasználó igényeinek elsőbbséget élvez. A fókusznak mindig a végfelhasználó számára kell maradnia. Ez mindent megtesz a hozzáférhetőséggel és a használhatósággal, valamint a különböző társadalmi interakciókkal. Ezek fontos szempontok. Ne feledje, hogy nem az Ön véleménye a legfontosabb, hanem a látogató nézete.

Az internet folyamatosan és gyorsan fejlődik. Ezek a tervezési taktikák, amiket valószínűleg elolvastál, lehet, hogy nem olyan fontosak, mint az évekkel ezelőtt. Így frissített információkra van szükség. Az itt említett frissített tippek segítenek egy nagyszerű weboldal létrehozásában.