Belefáradt, hogy úgy érzi, nem a legjobb ajánlatokat kapja? Próbálja ki ezeket az online vásárlási tippeket!

Belefáradt, hogy úgy érzi, nem a legjobb ajánlatokat kapja? Próbálja ki ezeket az online vásárlási tippeket!

Ön egy nappali vásárló? Mit szólna ahhoz, hogy megtalálja ezeket az egyedi termékeket anélkül, hogy különböző üzletekbe menne? Biztos nagyon is lehetséges. Csak fel kell töltenie számítógépét, és megkeresni az interneten a legjobb ajánlatokat.

Mielőtt bármelyik online kereskedőnél vásárolna, keressen gyorsan promóciós kódokat. A nagy kereskedők közül sokaknál gyakran futnak promóciók, amelyeket nem hirdetnek meg a kezdőlapjukon. Ha gyorsan megkeresi ezeket a kódokat, akkor pénzt takaríthat meg a pénztárnál.

Soha ne próbáljon közvetlenül olyan linkről vásárolni, amelyet valaki e-mailben küldött Önnek, kivéve, ha az egy széles körben ismert és elismert webhely, például az Amazon.com. Túl sok fogyasztót csalnak meg a megkérdőjelezhető e-mailekben található hiperhivatkozások révén. Keresse fel a levélben említett webhely URL-jét, ahelyett, hogy magára a linkre kattintana.

Gyakran frissítse vírusirtó szoftverét és tűzfalát, ha gyakori online vásárló. Az érzékeny személyes és pénzügyi adatok miatt az online vásárlás elsődleges célpont a csalók és hackerek számára, akik személyazonosságot vagy pénzt akarnak ellopni. Ha a biztonsági szoftver figyelmezteti, figyeljen és kövesse az utasításokat.

Amikor online vásárol, győződjön meg arról, hogy csak biztonságos webhelyeken vásárol. Nézze meg a webhely URL-jét, és az elején a szokásos "http" helyett "https"ť-et kell írnia. Mindig legyen a vírusirtó naprakész példánya a számítógépén is. Ez biztosítja a biztonságos online vásárlási élményt.

Mielőtt új online kereskedőtől vásárolna, kutasson utána. Tekintse meg más ügyfelek online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan tételeket, mint például az ügyfélszolgálat, a szállítás és a vásárlás általános élménye. Azt is ellenőrizheti a BBB-nél, hogy van-e vitája, és hogy a vitákat szakszerűen megoldották-e. Próbálja felvenni a kapcsolatot a céggel e-mailben és telefonszámon keresztül, ha azt közzéteszik, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárolna.

Az online vásárlás során bankkártya helyett hitelkártyát használjon. Ennek az az oka, hogy a hitelkártyák a hitelén alapulnak, nem pedig a bankszámláján lévő pénzen. Ha egy internetes hacker megszerzi banki adatait, néhány órán belül teljesen tönkreteheti Önt.

A papír kuponok helyett sok online kereskedő kuponkódokat használ a kedvezmények biztosítására. Csak a Google "(kiskereskedő) kuponkódja" segítségével találja meg őket. Ingyenes szállítást vagy százalékos kedvezményt kínálhatnak, ha beírják ezeket a kódokat, amelyek csak néhány percnyi keresést igényelnek.

Takarítson meg pénzt a nagyobb online kereskedőknél, ha kuponokat és ajánlatokat keres az üzletkötési oldalakon. Ha fiókot hoz létre, és gyakran bejelentkezik az olyan pénzmegtakarítási oldalakra, mint a RetailMeNot.com, hozzáférést biztosít a nagyobb online kiskereskedők beváltható online kódjaihoz, és akár nyomtatható kuponokhoz is a fizikai helyekre. Próbálja meg figyelni ezeket a webhelyeket a hónap elején és végén, hogy megtalálja a legjobb online kuponokat.

Válasszon egy online áruházat, amely lehetőséget biztosít a megvásárolt termékek visszaküldésére. Ha nem elégedett a vásárlással, visszaküldheti a terméket és visszakaphatja a pénzét. Ideális esetben olyan üzletben kell átmennie, amelyik fizeti a szállítási költséget, ha úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket.

Ha egy kiskereskedőtől vásárol, ne féljen a kedvezményektől. Sok bolttulajdonos szívesen leszorít egy kis pénzt az árból, különösen, ha már régóta próbálják eladni. A legrosszabb, ami történhet, hogy nemet mondanak önnek.

Az internetes vásárlás nem lehet többé rejtély az Ön számára. Jó móka olyan tárgyak után kutatni, amelyeket másként nem lehetett volna megtalálni. Csak használja ezeket a tippeket, hogy eligazodjon az online vásárlás világában.

aranyhaj,etetőszék 

 

3. aranyhaj 

5. etetőszék 

,aranyhaj,,etetőszék