Próbálja ki ezek közül a gluténmentes és fitness terem tippeket még ma!

Próbálja ki ezek közül a gluténmentes és fitness terem tippeket még ma!

 

Kiégésnek érzi magát a gluténmentes és fitness terem programjával és az étrendjével? Ne légy lelkesedett. Természetes, hogy nem akarja, hogy mindennap minden percben gondolkodjon az egészségéről. A következő cikk tippeket ad arra, hogy miként lehet visszatérni a pályára, és miként tarthatja felelőssé gluténmentes és fitness teremét és étrendjét.

Ha izomtömeget akar építeni, akkor ellenállás-edzést kell végeznie. Ennyire egyszerű. A kardio test nem növeli az izomtömeget, bár egészséges. Ha látható izmokat akar építeni, akkor ellenállás gyakorlatokat kell végeznie, lehetőleg szabad súlyokkal, nem pedig edzőgépeket.

A szakmai tanácsadás sokkal hatékonyabbá teszi a gluténmentes és fitness terem edzéseket. Ha van egy barátja, akinek nagy tapasztalata van a testmozgásban és az egészséges táplálkozásban, ne habozzon, kérjen tőlük tanácsot. Amikor elérte azt a határt, amit ismerősei taníthatnak, fontolja meg személyi edző alkalmazását. A személyi edző szakértelme kiváló eredményeket hozhat, és meghaladhatja a költségeket.

Ha elakad az edzésprogramban, a szupersettek a következő szintre jutnak. Ha szupersettet végez, akkor két különféle gyakorlat elvégzésével jár, ugyanazon izomcsoport működtetésével, kevés pihenéssel a kettő között. A szuperszettek többet követelnek az izmaitól, és csak kevésbé kell használni őket.

Ha rendszeres futó, ügyeljen arra, hogy legalább 500 mérföldönként cserélje ki a futó edzőjét. Ha nem cseréli az edzőjét, amikor a talp elhasználódott, akkor instabil edzőn fog futni, ami térd sérülésekhez és boka fájdalomhoz vezethet. Az elhasználódott cipőtalpa miatt a lábad alját hólyagok és kemény ropogós hólyagok boríthatják.

Ne hagyja figyelmen kívül az ülések hatalmát. Megfelelően elvégezve hatékonyan növelik a test mozgástartományát, és arra készteti a hasi izmait, hogy keményebben dolgozzanak az edzés alatt. Ne kísérelje meg az üléseket úgy, hogy a lábai szilárdan a helyükön vannak rögzítve. Ez megfeszülést és fájdalmat okozhat az alsó hátán.

Próbálja meg elkerülni a kiégést az edzés közben, ha másnap reggel nyomon követi pulzusát. Ha úgy tűnik, hogy az Ön pulzusa 10 ütem / perc vagy annál sokkal több, mint a normál pulzus, ez azt jelenti, hogy a teste még mindig helyreállítási állapotban van, és ezt könnyűnek kell vennie.

Gyakori edzés esetén fontos, hogy a test szünetet tartson a sérült izmok újjáépítéséhez. Ha nem, a testnek nincs ideje növekedni. Ha szünetet akar venni, miközben továbbra is képes testmozgni, akkor ezt megteheti az izomcsoportok váltakozásával. Ez lehetővé teszi mind a két világ legjobbat.

Tehát ne verje fel magát az edzés hiánya vagy a fánk evése miatt. A nagy kép az, hogy folyamatosan aktív legyen a gluténmentes és fitness terem programjában, de alkalmanként adjon magadnak egy kis pihenést a rutinról. Normál a napi testmozgás kihagyása és a desszert engedése. Csak ne hagyja, hogy rutinszerűvé váljon.