Egy kis asztali számítógépes tudás az Ön számára.

Egy kis asztali számítógépes tudás az Ön számára.

 

Amikor az asztali számítógépekről van szó, az embereknek gyakran sok kérdésük van. Az elmúlt években rengeteg technológiai újítás történt mind a hardver, mind a szoftver tekintetében, ezért ez a cikk segít Önnek rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy a megfelelő számítógépet szerezze be. Olvasson tovább, hogy megtudjon néhány nagyszerű tippet az asztali számítógépekről.

Ha új asztali számítógépet keres, próbálja ki a QVC-t, a HSN-t és más otthoni vásárlóhálózatokat. Ezek havi fizetési konstrukciókat kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a számítógépet az ár töredékéért hazavihesse. Legyen azonban óvatos, amikor ezt teszi, győződjön meg arról, hogy a teljes ár ésszerű.

A számítógéphez elengedhetetlen a vírusirtó szoftver. Enélkül egy vírus kárt tehet az operációs rendszerében. A rosszindulatú szoftver lelassítja a számítógépet, és akár személyes adatokat is ellophat. Futtasson beolvasásokat a számítógépén, hogy ezt megakadályozza.

Ha asztali számítógép vásárlásakor pénzt szeretne megtakarítani, fontolja meg egy felújított modell megvásárlását. Megnézheti a nagyobb számítógépgyártók, például a HP vagy a Dell webhelyeit, ahol nagyszerű ajánlatokat talál a vállalathoz visszaküldött, javított és kedvezményes áron értékesített számítógépekre.

Ha azzal a szándékkal vásárol asztali számítógépet, hogy saját DVD-ket vagy CD-ket készít, győződjön meg arról, hogy az Ön által fontolgatott modell rendelkezik-e beépített lemezíróval. Bár a legtöbb új verzió rendelkezik ezzel a funkcióval, ha nem fedezi fel, hogy egy adott modell nem rendelkezik vele, az nagy csalódáshoz vezethet. Próbálja meg előre megspórolni magának a bosszúságot.

Időről időre készítsen biztonsági másolatot asztali számítógépéről. Sajnos a számítógépek összeomlanak, és a merevlemezen lévő összes adatot magukkal vihetik. Sokszor ezek az adatok fontosak, és pusztító lehet, ha olyan dolgokat veszít el, mint képek, papírok vagy bármi, amit a számítógépén tárol.

Mennyi merevlemezterületre van szüksége? Nézze meg a rendelkezésre álló méreteket abból a szempontból, hogy hány fényképet tudnak tárolni, hogy könnyen tájékozódhasson. Egy 500 GB-os merevlemez például 100 000 fényképet, vagy 38 órányi videónak vagy 125 000 MP3-dalnak megfelelő mennyiségű videót, ami a legtöbbeknek bőven elegendő.

Az, hogy mennyit fizet egy számítógépért, sokban függ a vásárlás időzítésétől. Mindenképpen érdemes kihasználni a legjobb leárazásokat és akciókat. Ha ez olyasmi lenne, amit állandóan vásárol, akkor lehet, hogy nehéz lenne ezt megvalósítani. A számítógép azonban ritkábban vásárol, így a vásárlást úgy kell időzítenie, hogy olyan ajánlatot találjon, amelyet nem tud visszautasítani.

Milyen internetkapcsolatot fog használni? Ez egy fontos kérdés, amelyre választ kell adnia, amikor asztali számítógépet keres, mivel a csatlakozáshoz megfelelő hardverrel kell rendelkeznie. A lehetőségek általában a wifi, az ethernet vagy a bluetooth, amelyek mindegyike speciális eszközt igényel a csatlakozáshoz.

A felújított számítógépek remek választásnak bizonyulnak, ha olcsó gépet keres. Tudja, hogy jól fognak működni, mivel szigorúan tesztelték őket, mielőtt eladásra kínálták volna őket. Ráadásul gyakran olyan frissítésekkel is rendelkeznek, amelyekkel ugyanolyan jók, mint a piacon lévő új eszközök.

Gondolja át, hogyan szeretné használni a számítógépet. Otthoni munkavégzéshez van rá szüksége, vagy családi számítógép lesz belőle? Ha családi használatra vásárolja a számítógépet, vegye figyelembe, hogy milyen igényei vannak a család többi tagjának. Ezeket a dolgokat tudnia kell, amikor számítógépet vásárol.

Ha olyan számítógépet vásárol, amellyel kiváló minőségű videót szeretne nézni, győződjön meg arról, hogy a rendszer hátulján van-e HDMI-kimeneti port. Így egyenesen egy nagyfelbontású televízióhoz csatlakoztathatja. Még ha csak YouTube-videókat tervez is nézni, a HDMI-port azt jelzi, hogy a számítógép készen áll a videolejátszásra.

Mindenképpen figyelnie kell arra, hogy milyen processzor van a gépben. Az Intel például még mindig gyártja a régi processzorait, valamint az új Core i5 és Core i7 processzorokat, amelyek mindegyike megtalálható az új asztali számítógépekben. Mindenképpen az utóbbi két processzort vagy azok megfelelőit keresse, hogy olyan számítógépe legyen, amely minden szinten sikeresen működik az Ön számára.

Tudja meg, hogy milyen támogatást kap a megvásárolni kívánt asztali számítógéphez. Ezt arra az esetre kell tudnia, ha a vásárlással kapcsolatban probléma merülne fel. Tudja meg, hogy mik a nyitvatartási idejük, és mely napokon vannak zárva. Azt is tudnia kell, hogy elérhetők-e telefonon, e-mailben, chaten stb.

Úgy vágjon bele az asztali számítógép vásárlásába, hogy a költségvetést is szem előtt tartja. Mint minden nagyobb vásárlásnál, itt is rengeteg módja van annak, hogy jóval a pénzbeli komfortérzeted fölé kerülj. Ezért szükséged van egy meghatározott összeghatárra, amelyet nem fogsz túllépni. Ha egy számítógép valószínűleg túllépi ezt az összeget, sétáljon el. Rengeteg olyan lehetőség van, amelyik megfelel az Ön árának.

Várjon a megfelelő időpontig az asztali számítógép vásárlásával. Valószínűleg már tudja, mikor vannak nagy éves leárazások, ezért okos dolog megvárni addig a vásárlással, ha teheti. Magadba fogsz rúgni, ha azt látod, hogy az éppen megvásárolt számítógéped több száz dollárral maradt eladó, ezért próbáld meg kivárni az akciókat.

 

Ön többet szeretett volna megtudni az asztali számítógépekről, és ez a cikk segített Önnek a tudásbázisában. Itt az ideje, hogy ezt a tudást felhasználva a legjobb vásárlási döntést hozza meg. A rengeteg választási lehetőség túlterhelőnek tűnhet, de az olvasott tippeknek segíteniük kell.

színes beton, faapríték mulcs, kengyel hajlítás, zsalukő súlya, használt milwaukee gépek, pet palack gyártás, zsalukő magasság, betonelem kft, betonvas hajlito

 

1. színes beton

2. faapríték mulcs

3. kengyel hajlítás

4. zsalukő súlya

5. használt milwaukee gépek

6. pet palack gyártás

7. zsalukő magasság

8. betonelem kft

9. betonvas hajlito

színes beton, faapríték mulcs, kengyel hajlítás, zsalukő súlya, használt milwaukee gépek, pet palack gyártás, zsalukő magasság, betonelem kft, betonvas hajlito