Értékes tippek és információk az életbiztosításról

Értékes tippek és információk az életbiztosításról

Az életbiztosításra sokan nem szeretnek gondolni, de a megfelelő kötvény megóvhatja azokat, akik Öntől függenek, ha valami elképzelhetetlen megtörténik. Ha követi az ebben a cikkben található egyszerű tanácsokat, biztos lehet benne, hogy a kapott védelem a szükséges módon fedezi Önt, elfogadható áron.

Életbiztosítási kötvény kötésekor ügyeljen arra, hogy az alapokért ki felelős. A "felnőtt kedvezményezett" megállapításának nincs jogi hatálya. Ha valakit egyszerűen „felnőtt kedvezményezettnek” neveznek meg valaki más nevében a kötvényben, nem szükséges, hogy a kedvezményezett az összeget a tervezett címzett gondozására költse.

Meg kell értenie, miért van szüksége életbiztosításra. Ne csak azért menjen el és vásároljon kötvényt, mert valaki azt mondta, hogy ez jó ötlet. Csak akkor kössön életbiztosítást, ha családjában valaki, házastársa vagy gyermeke az Ön bevételi forrásától függ.

Ne halogassa az életbiztosítás megvásárlását. Minél idősebb Ön a kötvény megvásárlásakor, annál magasabbak lesznek a díjai, még azonos összegű fedezet esetén is. Ezenkívül, ha Ön fiatal és egészséges, nem lesz gondja a fedezet jóváhagyásával, ami az idősödés során problémát jelenthet.

Életbiztosítási kötvény igénylése előtt dolgozzon egészségi állapotának javításán. A rossz egészségi állapot magasabb egészségügyi kockázatokkal és magasabb életbiztosítási díjakkal egyenlő. A legalacsonyabb díjak elérése érdekében hagyja abba a dohányzást, csökkentse súlyát, tegyen többet testmozgásba életmódjába, és étkezzen egészségesebben. A teste és a pénztárcája hálás lesz önnek.

Meg kell találnia, hogy van-e mód az életbiztosítási kötvény kifizetésének elhalasztására, ha pénzügyi kényszerbe kerül. Vannak olyan biztosítótársaságok, amelyek hajlandóak együttműködni ügyfeleikkel, és meghosszabbíthatják a díjak esedékességét. Beszélnie kell az ügynökével, hogy megtudja.

Előfordulhat, hogy módosítania kell az életbiztosítási kötvényét, ha megváltozott foglalkozása. A biztosítási kötvények célja, hogy segítsenek családjának, amikor Ön elhunyt. Figyelembe veszik, hogy mennyi pénzt keres évente, de ha nem jelent változást, akkor lehet, hogy a régi jövedelmén alapul. Ha évente 30 000 dollárral többet keres, az nagy változást hozhat a családja pénzösszegében.

Vásárolhat közös életbiztosítást Önnek és partnerének, hogy tetemes megtakarításokat élvezhessen. Ez egy kiváló módja annak, hogy egy pár pénzt takarítson meg egy életbiztosításon. Ilyen politika esetén nincs „dupla kifizetés” lehetőség, és az egyik partner halála leállítja a politikát, ezért ezt tartsa szem előtt, amikor döntést hoz.

A szükséges életmódbeli változtatásokkal pénzt takaríthat meg az életbiztosítási díjakon. Ne feledje, hogy a dohányzás, az ivás, a jelentős túlsúly vagy az általánosan rossz egészségi állapot magasabb havi és éves díjakat eredményezhet, mivel az életbiztosító sokkal nagyobb kockázatot jelent.

Egy életbiztosítás több kedvezményezettjének megnevezésekor Önnek kell eldöntenie, hogy melyik kedvezményezett mennyi százalékot kap. Ez csak valami más, amire gondolnia kell, amikor életbiztosítást köt. Valakinek fájhat, ha többet vagy kevesebbet kap, mint a másik, ezért vegye figyelembe a következményeket.

Ezeket az egyszerű tippeket követve kiválaszthatja a megfelelő életbiztosítást. Több mint valószínű, hogy olyanra van szüksége, amely elegendő lefedettséget biztosít Önnek, megfizethető áron. A megfelelő politikával nyugodt lehet, tudva, hogy házastársa és gyermekei védelemben részesülnek, ha a legrosszabb forgatókönyv valóra válik.

down pillow,twin down comforter,alvás,goose down pillows,goose down pillows,down feathers,how to increase deep sleep,down feathers

1. down pillow

2. twin down comforter

3. alvás 

4. goose down pillows

5. goose down pillows

6. down feathers

7. how to increase deep sleep

8. down feathers

down pillow,twin down comforter,alvás,goose down pillows,goose down pillows,down feathers,how to increase deep sleep,down feathers