Kíváncsi, hogyan hozhatja ki a legtöbbet mobiltelefonjából? Próbálja ki ezeket a tippeket!

Kíváncsi, hogyan hozhatja ki a legtöbbet mobiltelefonjából? Próbálja ki ezeket a tippeket!

Sokan azért nem használnak mobiltelefont, mert félelmetesnek találják. Vagy nem tudják, hogyan vásároljanak, vagy nem tudják, hogyan használják őket. Ezek az emberek lemaradnak egy jó dologról. A mobiltelefonok sokkal könnyebbé teszik az életünket. Az alábbi cikk tartalmazza azokat az információkat, amelyekre szüksége van, ha a mobiltelefonokról szeretne többet megtudni.

Kerülje a telefon hosszú ideig történő bekapcsolását, ha a jel gyenge. Ez általában lemeríti az akkumulátort, és nem hagyja magára, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Az akkumulátor kímélése érdekében próbálja meg olyan helyeken fogadni a telefonhívásait, ahol nagyon erős a jel.

Néha megéri egy hosszabb távú szerződés aláírása, hogy megszerezze a kívánt telefont. Egyes szolgáltatók a legjobb árakat kínálják, ha hajlandó egy-két évre bejelentkezni a szolgáltatásukra. Csak győződjön meg arról, hogy hajlandó elkötelezni a szerződést, mert a futamidő idő előtti lejárta sok büntetésbe kerülhet.

Ne használjon képernyővédő fóliát a telefonon. Ezek elsőre praktikus befektetésnek tűnhetnek, mivel csökkentik a napközbeni tükröződés mértékét, de csökkentik a telefon láthatóságát is. Légbuborékok is keletkezhetnek, ha nem megfelelően helyezi fel őket.

Ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe az adatforgalmi perceket, amikor feliratkozik mobiltelefon előfizetésére. Egyes tervek nagyon korlátozott perceket tartalmaznak, és ez rossz üzletté válhat, ha gyakran használja telefonját internetezésre vagy játékra. Ha telefonja képes ezekre a dolgokra, akkor hozza ki belőle a legtöbbet egy megfelelő használatot támogató csomag megvásárlásával.

Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorának van tartalék energiája? Ha úgy találja, hogy mobiltelefonja akkumulátora lemerült, és nincs módja annak feltöltésére, írja be a „*3370#” USSD-t. Akár 50%-os teljesítménynövekedést is tapasztalhat. Ez a tartalék energia töltődik fel, amikor legközelebb tölti a telefont.

Használja a Talkstert, ha ingyenes nemzetközi hívásokat szeretne folytatni nappal és éjszaka. Ez a szolgáltatás a megszokottnál több hirdetést jelenít meg, de csökkenti a magas költségeket, amelyeket az országon kívüli hívásokért kell fizetnie. Ezzel hosszú távon sok pénzt takaríthat meg.

Görgessen végig mobiltelefonja telefonkönyvében, és nézze meg, mely számokat tárcsázza leggyakrabban, illetve melyek a legfontosabbak. Írja vagy gépelje ki ezt a rövid listát, és tartsa a pénztárcájában. A mobiltelefon elvesztése elég rossz lehet, de az összes telefonszám elvesztése még rosszabb. Ez különösen igaz, ha éppen egy barátjánál hagyta, és egy telefonhívással megtalálta.

Most, hogy befejezte az olvasást, magabiztosnak kell lennie a mobiltelefon vásárlásában vagy használatában. Szerezze meg magának a legújabb modellt, és programozza be az igényeinek megfelelően. Ha megszokja a használatát, rá fog jönni, hogy sok szempontból javítja az életét. Élvezze ezt a csodálatos technológiát.

acel kerítéselem,acél kerítéselem,kerítéselem,lemez kerítés,t8 trapézlemez árgép,kerítés elemek

1. acel kerítéselem

2. acél kerítéselem

3. kerítéselem 

4. lemez kerítés

5. t8 trapézlemez árgép

6. kerítés elemek

acel kerítéselem,acél kerítéselem,kerítéselem,lemez kerítés,t8 trapézlemez árgép,kerítés elemek