Tippek, hogy otthonává varázsolja kastélyát

Tippek, hogy otthonává varázsolja kastélyát

Otthonának minőségének javítása olyan, amiről mindenki álmodik. Egyes projektek kicsik és inkább a „csináld magad” típusúak, míg mások nagyok, és szükség lehet egy vállalkozó segítségére. Bármilyen típusú projektet is választ, a ráfordított idő és pénz megéri az erőfeszítést. A trükk az, hogy válassza ki a megfelelő projekteket és végezze el jól. Íme néhány tipp, amely segíthet, ha otthoni javítási döntéseket hoz.

Vigyázzon a szőnyeg értékesítésre a nagy szőnyegboltokban. Szőnyeg vásárlásakor gyakran nagyon alacsony árat kaphat a telepítéskor. Használja ki a tézisek eladásait és ajánlatait, mert spórolhat a telepítés árán, valamint a szőnyeg árán.

A minőség számít, ha lakásfelújítási kellékeket vásárol. Csábító lehet néhány forint megtakarítása építőanyagokon és készülékeken. Ennek ellenére jobb befektetés lehet most több pénzt költeni, mint később. Vásároljon valami tartósat, függetlenül attól, hogy egy kicsit drágább.

Legyen óvatos, hogy milyen mértékben szabja személyre lakásfelújítási projektjeit. Ami most vonzó, lehet, hogy nem vonzza a potenciális vásárlókat. Minél specializáltabb és tartalmasabb a projektje, annál kisebb befektetésarányos megtérülést várhat, ha a jövőben eladja lakását.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki a légkondicionálóból és a fűtési rendszerből, tisztítsa meg vagy cserélje ki a légszűrőket. A piszkos légszűrők csökkenthetik a légáramlást a szellőzőnyílásokban, emiatt a rendszer erősebben dolgozik az otthon hűtésén vagy fűtésén, ezért több energiát és több pénzt költ. A csereszűrőket megtalálhatja a helyi boltban, vagy néha a helyi szupermarketben.

Egy nagyszerű lakásfelújítási tipp, hogy hívja fel a helyi szervizeket és vásároljon a legjobb ajánlatért. A környékbeli vásárlások során jobban tudhatja, kivel üzletel, és nagyobb valószínűséggel találja meg a megfelelő személyt a munkára. Ez nagyszerű módja annak, hogy minőségi munkát végezzen.

Ha házának kevés a használható területe, és további helyre van szüksége, fontolja meg segítségét a padláson vagy az alagsorban. Könnyedén választhatja, hogy az alagsorát élhető környezetben alakítsa át, például irodává, barlanggá vagy pihenőszobává. Ha az alagsorában már van lépcső, tető és külön falak, akkor ez nagyon költséghatékony módja lehet otthona javításának.

Növelje otthona hatékonyságát, hogy javítsa személyes pénzügyeit. A fizetett hő nagy része az ajtókeret, az ablakok repedéseiből és a rossz szigetelésből távozik. Ha olyan módon fektet be, hogy hatékonyabbá tegye otthonát, óriási mértékben csökkentheti a számlákat. A LED -es izzók egy másik egyszerű módja annak, hogy extra pénzt takarítsanak meg.

Telepítsen energiatakarékos ablakokat otthonába. Csökkentik az energiaszámláit, miközben nyáron hűvösek, télen melegek. Emellett növelik otthonának értékét, mivel a vásárlók szeretik az új energiatakarékos szolgáltatásokat. Szánjon időt arra, hogy vizuálisan vonzó ablakokat válasszon, és illeszkedjen otthonának motívumához.

Használjon felvilágítást nagy bútorok mögött, hogy megvilágítsa a sötét sarkot. Ez egy drámai és gyönyörű módja annak, hogy a szoba nagyobbnak tűnjön, mint amilyen. Gyors, egyszerű és olcsó, és olyanná teszi a szobát, mintha sokkal nagyobb és világosabb lenne, mint amilyen valójában.

A profik tippjei és trükkjei segíthetnek a saját lakásfelújítási ellenőrzőlista elkészítésében. Akár önállóan befejezendő kisebb projektek mellett dönt, akár vállalkozót hív be, biztosan otthon lesz, ha néhány lakásfelújítási projektet vállal.