Dolog, amit tudnia kell, mielőtt autóvásárlásra indul

Dolog, amit tudnia kell, mielőtt autóvásárlásra indul

 

Az autóvásárlást lehet szeretni vagy gyűlölni. Ha ki akarja venni a rejtélyt egy új autó beszerzéséből, fontos, hogy minden lehetséges kutatást elvégezzen. Kezdje azzal, hogy kövesse az összes tanácsot a siker felé vezető úton.

Ismerje meg korlátait. Mielőtt elkezdené vásárolni a következő autóját vagy teherautóját, határozza meg, mennyit engedheti meg magának a fizetést, és maradjon rajta. Ne felejtsd el felhívni a figyelmet a számításokra. Várható, hogy körülbelül 20 százalékot fizet előlegként is, tehát készülj fel.

Ne tévessze fel azt a véleményét, hogy a használt autóért a teljes kért árat kell fizetnie. A tárgyalásoknak mindig helyet kell biztosítani. ha egy autó egy ideje forgalomban van vevő nélkül, akkor az eladó nagyobb valószínűséggel elfogadja a kértnél alacsonyabb ajánlatot.

Gondoljon előre, amikor autóvásárlást tervez. Ne hibáztasson egy autót vásárolva anélkül, hogy arra gondolt volna, hogy ez a jövőbeni használatra célszerű-e. Sportautó vásárlásának nem lesz sok értelme, ha a közeljövőben bármikor szeretne családot szerezni.

Ne forduljon drága autóval a márkakereskedéshez. Meg fogják látni azt a szép autót, és megpróbálnak rossz ajánlatot adni, mivel azt gondolják, hogy elég sok pénzzel járkálsz.

Vegye figyelembe a költségvetést, mielőtt autóval vásárol. Ez magában foglalja a havi jövedelmének és a számláknak a felmérését, valamint annak egyértelmű megértését, hogy mennyit engedheti meg magának, hogy hozzáadja ezeket. Ezzel elősegítheti a költségvetés megőrzését az új autó vásárlásakor.

Amikor egy használt autó vásárlását tervezi, mindig kérdezze meg szerelőjét. Ön nem képesített szerelő, aki képzett a problémák vagy javítások észlelésére, ezért szakértőhöz kell vinnie. Légy kész arra, hogy kb. 100 dollárt fizet a szolgáltatásért, de ez több ezer megtakarítást eredményezhet.

Ne beszéljen az előlegekről, az ösztönzőkről és a beváltásokról, amíg az autó nem kapja meg a kívánt árat. Ezeket az elemeket mind levonni kell a legalacsonyabb árból. Lehet, hogy tisztességesebb üzletet kap, ha így csinálja.

Miután megtalálta a tökéletes autót, kérjen jelentést a járműelőzményekről. A járműtörténeti jelentés felsorolja azokat az eseteket, amelyekben a jármű részt vett. Ha a kereskedő nem nyújtja ezt a szolgáltatást, névleges díj ellenében megvásárolhatja az internetet. Ez a jelentés segít elkerülni a roncsban lévő autó vásárlását.

Használt autó beszerzése előtt mindig próbáljon kutatást végezni. Nem nehéz megtudni, mit érdemel a kívánt modell. A Kelly Blue Book, valamint a NADA vagy a jó hírű források az autóértékek megállapításához. Ha egy hely megpróbálja eladni a járművet, mint ténylegesen megéri, akkor az a legjobb, ha valahova máshova kerül.

A jó hírnévvel rendelkező kereskedő jobb ajánlatot kínálhat Önnek, mint a kiváló árakat hirdető üzlet. Előfordulhat, hogy az a kereskedő, akit az emberek szeretnek vásárolni olyan árkedvezményektől, amelyek másutt nem érhetők el, ideértve a csökkentett nyomásértékesítési taktikákat és az alacsonyabb általános árat az eladásba dobott freebiesek miatt.

Autóvásárláskor nem akarja kötni magát egy adott modellhez. Adj magadnak némi rugalmasságot a színben és még az autóban is. Ha ezt megteszi, akkor sok mindent felvehet, még akkor is, ha nem ez volt az első autó, amelyet figyelembe vett.

Jármű vásárlása rendkívül ijesztő élmény lehet. A márkakereskedésbe való felkészülés előtti idő eltöltése azonban szórakoztató élményt nyújthat. A fenti darab csodálatos kezdő lépés a folyamathoz.