Gyakorlati Web Design tippek, amelyek az Ön számára használhatóak lesznek

Gyakorlati Web Design tippek, amelyek az Ön számára használhatóak lesznek

 

Több, mint egy webhely létrehozása, mint amilyennek tudnia kell. A helyszín megtervezésétől egészen a megfelelő megfogalmazásig egy kicsit túlnyomó lehet, ha nem tudod, mit csinálsz. Hagyja, hogy ez a tanácsadás segítsen felkészülni a következő weboldal tervezésére.

Győződjön meg róla, hogy a szöveg és a háttér megfelelő kontrasztú. Bizonyíték van arra, hogy a fekete háttéren található fehér szöveg a legtöbb ember számára a legkönnyebben olvasható, de más színek jól olvashatók. Ne feledje, hogy a látássérültek nem tudják olvasni a webhelyet, ha a kontraszt rossz. Ellenőrizze, hogy a webhely megfelel-e a különböző kontraszt-szabványoknak a szerszám használatával: http://snook.ca/technical/colour_contrast/colour.html.

Kerülje a keretek használatát. A keretek népszerűek voltak egyszer, de teljesen hiányosak. A keretalapú tervek miatt az olvasóknak nehézségei vannak a webhely könyvjelzőjével, és a görgetés is nehézkes lehet. Van egy csomó jobb módja annak, hogy az emberek átmegyek a webhelyen.

Az egyszerű navigáció elengedhetetlen a webhely látogatóinak megtartásához. Meg kell találni olyan linkeket, amelyek könnyen megtalálhatók és jól mutathatók. Egy webhely segítségével könnyebben navigálhat a webhelyen. Győződjön meg róla, hogy minden oldalon megtalálhatóak az összes főoldalra, például az otthoni és a kapcsolati oldalra mutató linkek.

Használjon stíluslapot, hogy következetes maradjon. Szinte semmi sem zavaró, mint amit egy olyan oldalra küldünk, amely semmihez sem hasonlít, mint az a webhely, amelyet éppen nézett, még akkor is, ha ugyanarra a témára vonatkozik. A stíluslapok segítenek a formázás mentésében, így minden oldal hasonlít a többihez.

Győződjön meg róla, hogy a megfelelő horgonyszöveget használja. A hivatkozás horgonyszövegének világosan le kell írnia, amit a látogatónak meg kell várnia, amikor rákattint a linkre. Ha például egy hivatkozás vezet a widget-rendezési oldalhoz, a horgonyszöveg „Rendelje meg a widgeteket”. Különösen ne használja a "kattintson ide" -et, mint horgonyszöveget.

Használja a képeket bölcsen. A bittérképes képek nem használják jól az internethasználatot, és néhány GIF nem működik jól sok színnel. A kép mérete is fontos, mivel a nagyobb képek miatt a nézőknek meg kell várniuk, hogy letölthessék őket. Válasszon kisebb képeket, és takarékosan használja őket, hogy webhelye jobban kezelhető legyen.

Ha kereskedelmi webhelyet tervez, akkor komolyan fontolja meg, hogy megvásárolja saját webtárhelyét. A legtöbb ingyenes fogadóhely arra kényszerít, hogy megjelenítse hirdetéseit, ami ellentétes, ha valamit is el akar adni. Vásárolja meg saját tárhelyét, hogy elkerülje ezt a hirdetési problémát, így kiválaszthatja saját hirdetéseit.

Értse meg, hogy ez a cikk alapvető készségeket nyújt a munkához. Ahhoz, hogy valódi profi legyen, meg kell tanulnia. Miután felfedeztek több technikát, a webtervezést körülvevő fogalmak egyértelművé válnak, és könnyű lesz használni azt, amit megtanultál, hogy nagyszerű tervezési jellemzőket hozzon létre. Nézze meg több cikket és tanuljon meg mindent, amit tud.

trapézlemez, zártszelvény, kerítés elemek, kerítéselem, garázskapu, ereszcsatorna, enigma, trapézlemez ár, lindab lemez, trapézlemez kerítés

trapézlemez zártszelvény kerítés elemek kerítéselem garázskapu ereszcsatorna enigma trapézlemez ár lindab lemez trapézlemez kerítéstrapézlemez, zártszelvény, kerítés elemek, kerítéselem, garázskapu, ereszcsatorna, enigma, trapézlemez ár, lindab lemez, trapézlemez kerítés