Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás professzionális módon

Kárpittisztítás és szőnyegtisztítás professzionális módon!

 

A legtöbben bele sem gondolunk abba, hogy a szőnyeg és kárpittisztítás a legnagyobb szakértelmet igénylő takarítási folyamat. Az ülőgarnitúráink, kanapéink, falvédők és székeink kárpitja nagyon érzékeny felülettel bírnak. Sokszor előfordul ezen bútorok felületénél, hogy olyan mértékben sérülnek, ami miatt már lehetetlen megmenteni, az egész garnitúrát újra kell cserélni. Az ilyen végzetes sérülések elkerülése érdekében bízzuk szakértő kezekre a kárpit és szőnyegtisztítás folyamatát. Szakszerű kezeléssel megelőzhető a kárpitjaink, huzatjaink végleges károsodását.

Mi az előnye a professzionális kárpit és szőnyegtisztítással foglalkozó cégeknek?

Szőnyeg tisztítás, szőnyegtisztítás Budapest, Szőnyegtisztító Kft. Bútor, fürdőszoba

szőnyeg tisztítás Szőnyegtisztítás szőnyegtisztítás budapest Szőnyegtisztító Budapest Bútor, fürdőszoba Szőnyegtisztító Kft. szőnyegtisztítászőnyeg tisztítás, szőnyegtisztítás Budapest, Szőnyegtisztító Kft. Bútor, fürdőszoba Az, hogy profi csapattal, valamint hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkező szakemberekkel dolgoznak, akik tisztában vannak vele, hogy milyen textilfelülethez, milyen tisztítószer alkalmazható, a kiváló eredmény eléréséhez. Miután a kárpitot alapos porszívózásnak vetették alá, és eltávolították a makacs szennyeződéseket a felületről, fertőtlenítésre is van mód, hogy kiváló tisztasággal ragyoghasson újra szőnyegünk vagy kárpitunk.

karpitesszonyegtisztitas.jpg

Padlószőnyeg-tisztítás kiszállással az Ön kényelme érdekében

Amennyiben nagyobb szőnyegeket vagy padlószőnyeget szeretne tisztíttatni, akkor Önnek a kiszállás jelenti a legjobb megoldást. Megkíméljük a szőnyegcipelés terhétől, hívja profi csapatunkat és a helyszínen végezzük el a szőnyegtisztítást, legyen az akár egy átlagos, vagy alapos takarítás, esetleg folttisztítás.

Nem csak padlószőnyegre ajánlott a helyszíni szőnyegtisztítás

Azon cégeknek ajánlott a helyszíni szőnyeg és kárpittisztítás, ahol sok szőnyeg van, illetve a szőnyegek terjedelme nem teszi lehetővé azok mozgatását, szállítását.

Autófelszerelések Partner oldalak:

Autófelszerelések

Kiknek ajánlott a helyszíni szőnyeg és kárpittisztítás:

  • szállodák részére
  • apartmanokban és társasházakban
  • kiadó lakások setén, hétvégi házakban, nyaralókban gyors segítség esetén
  • iroda helyiségek költöztetése és felújításakor

Miért érdemes az üzemi szőnyegtisztítást választani?

Biztosak agyunk abban, hogy mindenkinek van legalább egy jól bevált szőnyegtisztító praktikája, ám a szappanos vízzel történő lemosás és porszívózás nem fogja tökéletesen eltávolítani a makacs szennyeződéseket és a port. Nedves szőnyegtisztítás esetén nehezen biztosítható a szőnyeg teljes mértékű száradása. így fenn áll annak a veszélye, hogy bepenészesedik, így kellemetlen szagot áraszt. További érv a profi szőnyeg és kárpittisztítás mellett, hogy teljes tisztasága mellett, teljesen szárazon kapjuk vissza szeretett szőnyegünket azért a pénzért amit kifizettünk.

Minden egyes tisztításra szánt szőnyeget alaposan portalanítanak, a foltokat szakszerűen kezelik és tisztítják. A műszálas szőnyegeket esetében mélymosásos technikával alkalmaznak. Ezután a szőnyeg egy speciálisan erre a célra kifejlesztett centrifugába helyezik, ahol megszabadítják a többi szennyeződéstől valamint a felesleges víztől. Ezt követően jön a szárítás amit szintén speciális helyiségben hajtanak végre. A szobaszőnyegeket minden esetben, kizárólag üzemben lehet tisztítani.

Nagyon fontos szem előtt tartani szőnyegtisztítás és kárpittisztítás során az anyag típusát valamint az összetételét. A kifogástalan kárpit és szőnyegtisztítás csak a megfelelő technológia használata és ismerete mellett lehet tökéletes. Folttisztításnál tudni kell, hogy ha nem megfelelő tisztítószereket alkalmazunk, a folt nemhogy eltűnik, még inkább rögzül. Vízzel történő szőnyegtisztítás esetén a centrifugázás kihagyhatatlan.

A gyapjú, pamut és keleti szőnyegeket kizárólag üzemi vegytisztítással lehet tisztítani. Ha más technológiával történik a tisztítás, akkor számolnunk kell azzal, hogy a szövetek károsodhatnak.

Bármilyen kérdés merül fel bennünk szőnyeg és kárpittisztítás során, egyedi kéréseknek is eleget tesznek a professzionális tisztítással foglalkozó, kizárólag erre szakosodott cégek.

 Rovarirtás és ágyi poloska irtás partner:

 

ágyi poloska irtás